E-mail: info@maximilianviktor.hr | Nazovite : +385 1 5623 337 | MaximilianViktor j.d.o.o., Zagreb, Hrvatska  

O NAMA

MaximilianViktor j.d.o.o.


OIB:
17780459813
Adresa:
Ulica Ljiljana 5a
Grad:
10360 Sesvete, Zagreb, RH
Telefon:
+385 1 5623 337
IBAN:
HR2124840081135022191
Banka:
Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Upisan kod:
Trgovački sud u Zagrebu
MBS:
081075827
Temeljni kapital:
10,00 kn
Osnivač:
Slađana Anastasova M.
Direktor:
Slađana Anastasova M.

Povijest i djelatnosti


Osnovnu djelatnost nam čini računalno programiranje s naglaskom na izradu internet stranica i aplikacija. Iza nas je gotovo 2 desetljeća u djelatnostima usko vezanim uz računala i online marketing, od programiranja, proizvodnju i servisiranje računala, održavanja računala za tvrtke, online oglašavanja, oglasnih kampanja, izrada internet stranica i internet aplikacija po narudžbi za specijalizirane namjene (poput izrade online testova, online programa za izdavanje fiskaliziranih računa, scrapera stranica u potrazi za podacima, automatizacije procesa na stranicama, "pametnim" stranicama koje prate navike posjetioca i slično). Naš tim čine djelatnici koji su visoko obrazovani iz područja informatičkih tehnologija i online marketinga, te imaju iskustva u radu uz određeno područje računarstva od najmanje 5 godina što garantira kvalitetan krajnji proizvod odnosno uslugu. Radnim iskustvom stekli smo i znanje gdje i kako smanjiti troškove te tako uspjeli formirati vrlo konkurentne cijene usluga a ujedno zadržati visoku kvalitetu.

Klijentima nudimo:

Izradu internet stranica sa mogućnosti samostalnog uređivanja sadržaja i fotografija kroz jednostavno sučelje
Izradu online trgovina (webshopova) uz mogućnost plaćanja robe kreditnim karticama, PayPalom, pouzećem, itd.
Izradu aukcijskih internet stranica
Izradu internet aplikacija po narudžbi (poput online testova, slanja SMS poruka, automatske objave sadržaja na Facebook, Twitter i sličnim društvenim mrežama i blogovima i slično)
Izradu internet stranica za oglašavanje roba i usluga (internet oglasnik)
Izradu internet portala
Nudimo kompletna rješenja ("ključ u ruke"): izrade, smještaja stranica, zakupa internet domene i administracije hosting servera (otvaranje email adresa, podešavanja itd..)
Sve ostale usluge vezane uz internet stranice, aplikacije, zakupa hostinga i internet domena (uključujući i besplatne .hr domene za tvrtke, obrte i udruge registrirane u Hr
2018 Sva Prava Pridržana | www.maximilianviktor.hr